favicon-ehf

Arhivi: Ambasadorke

Senidah

POSEBNA AMBASADORKA Eno najbolj prepoznavnih imen slovenske glasbene scene, izjemna umetnica, pevka, avtorica, borka za pravice žensk, katere videospoti na spletnih platformah redno presegajo 10 milijonov ogledov.

dr. Alja Brglez

Od leta 2013 vodja Kabineta predsednika republike Boruta Pahorja, pred tem pa med drugim tudi vodja Kabineta predsednika vlade Janeza Drnovška.

Barbara Čeferin

Nekdanja košarkarica, zdaj pa fotografinja in od leta 2003 tudi lastnica in vodja prve zasebne galerije, specializirane za umetniško fotografijo, v Sloveniji.

dr. Mojca Doupona

Generalna direktorica direktorata za šport na Ministrstvu za znanost, izobraževanje in šport, poleg tega pa tudi članica komisije za ženski šport, komisije za enakost spolov na Olimpijskemu komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez.

Tjaša Ficko

Podžupanja Mestne občine Ljubljana, zaradi uspešno izpeljanega projekta Zelena prestolnica Evrope pa tudi prejemnica nagrade Ženskega gospodarskega foruma za žensko desetletja v javnem življenju.

Vanja Hrovat

Diplomantka ljubljanske Ekonomske fakultete in dolgoletna sodelavka Zavarovalnice Generali, od leta 2014 predsednica uprave ene največji mednarodnih zavarovalniških družb.

Deja Ivanović

Del Krimove rokometne družine, sprva kot aktivna rokometašica, kapetanka in članica zlate generacije z dvema naslovoma evropskih prvakinj stare celine, kasneje vodja mlajšega pogona ljubljanskega kluba, zdaj pa direktorica RK Krim Mercator.

Katarina Karlovšek

Direktorica RTA agencije, samostojna podjetnica z dejavnostjo organizacije prireditev in pobudnica zdaj že tradicionalne decembrske dobrodelne akcije Za nasmeh v mestu.

Vanja Lombar

Nekdanja vodja prodaje poslovnega sektorja pri Simobilu se je leta 2010 preselila v podjetje OMV in v tem podjetju bila v vlogi direktorice med letoma 2015 in 2021. Od začetka leta 2022 do konca septembra je bila generalna direktorica družbe Geoplin.

Medeja Lončar

Dolgoletna sodelavka skupine Siemens, od leta 2007 direktorica podjetja, hkrati pa tudi vodja uprave pri naših južnih sosedih in v Srbiji.

Scroll to Top