favicon-ehf

Ambasadorke

Vsestransko zanimive slovenske ženske oziroma izbrane ambasadorke s sila raznovrstnega seznama bodo bdele nad trajnostjo, opolnomočenjem žensk v družbi ter tekmovanje Women’s EHF EURO 2022 predstavljale kot dogodek žensk za ženske.

Senidah

Posebna ambasadorka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Senidah

POSEBNA AMBASADORKA

Eno najbolj prepoznavnih imen slovenske glasbene scene, izjemna umetnica, pevka, avtorica, borka za pravice žensk, katere videospoti na spletnih platformah redno presegajo 10 milijonov ogledov.

dr. Alja Brglez

Od leta 2013 vodja Kabineta predsednika republike Boruta Pahorja, pred tem pa med drugim tudi vodja Kabineta predsednika vlade Janeza Drnovška.

Barbara Čeferin

Nekdanja košarkarica, zdaj pa fotografinja in od leta 2003 tudi lastnica in vodja prve zasebne galerije, specializirane za umetniško fotografijo, v Sloveniji.

dr. Mojca Doupona

Generalna direktorica direktorata za šport na Ministrstvu za znanost, izobraževanje in šport, poleg tega pa tudi članica komisije za ženski šport, komisije za enakost spolov na Olimpijskemu komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez.

Tjaša Ficko

Podžupanja Mestne občine Ljubljana, zaradi uspešno izpeljanega projekta Zelena prestolnica Evrope pa tudi prejemnica nagrade Ženskega gospodarskega foruma za žensko desetletja v javnem življenju.

Vanja Hrovat

Diplomantka ljubljanske Ekonomske fakultete in dolgoletna sodelavka Zavarovalnice Generali, od leta 2014 predsednica uprave ene največji mednarodnih zavarovalniških družb.

Deja Ivanović

Del Krimove rokometne družine, sprva kot aktivna rokometašica, kapetanka in članica zlate generacije z dvema naslovoma evropskih prvakinj stare celine, kasneje vodja mlajšega pogona ljubljanskega kluba, zdaj pa direktorica RK Krim Mercator.

Katarina Karlovšek

Direktorica RTA agencije, samostojna podjetnica z dejavnostjo organizacije prireditev in pobudnica zdaj že tradicionalne decembrske dobrodelne akcije Za nasmeh v mestu.

Vanja Lombar

Nekdanja vodja prodaje poslovnega sektorja pri Simobilu se je leta 2010 preselila v podjetje OMV in v tem podjetju bila v vlogi direktorice med letoma 2015 in 2021. Od začetka leta 2022 do konca septembra je bila generalna direktorica družbe Geoplin.

Medeja Lončar

Dolgoletna sodelavka skupine Siemens, od leta 2007 direktorica podjetja, hkrati pa tudi vodja uprave pri naših južnih sosedih in v Srbiji.

mag. Maja Pak

Eno glavnih imen s področja turizma pri nas, ki deluje kot direktorica Slovenske turistične organizacije.

dr. Nataša Pirc Musar

Nekdanja rokometašica, danes pa uspešna igralka bowlinga, pa tudi odvetnica, partnerica in direktorica v odvetniški družbi Pirc Musar & Lemut Strle. Pa tudi strastna borka za pravice žensk. In tudi pravico na splošno.

mag. Lucija Živa Sajevec

Nekdanja direktorica in velika podpornica trajnostnega razvoja pri AMZS, poleg tega pa prejemnica številnih priznanj s področja managementa.

Melanie Seier Larsen

Prva partnerka Boston Consulting Group iz Slovenije, danes pa tudi direktorica tega globalnega podjetja in članica v več drugih strokovnih združenjih.

mag. Anita Stojčevska

Glavna izvršna direktorica SKB banke in prejemnica priznanja Artmedia 2021, ki ga združenje manager priznanje podeljuje uspešnim poslovnim ženskam na najvišjih vodstvenih funkcijah.

Tanja Subotić Levanič

Direktorica korporativnih odnosov v Pivovarni Laško Union, pa tudi predsednica Sekcije mladih managerjev Združenja Manager.

Milena Štular

Nekdanja uspešna gospodarstvenica, menedžerka, marketinška strokovnjakinja, ki je leta 2011 ustanovila najbolj uspešen slovenski humanitarni projekt – Botrstvo v Sloveniji. Trenutno je pri Botrstvu predsednica nadzornega sveta.

Ajša Vodnik

Nekdanja novinarka in televizijska voditeljica, zdaj pa generalna izvršna direktorica Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji – AmCham Slovenija in podpredsednica AmChams Evropa.

dr. Maja Zalaznik

Redna profesorica na področju mednarodnega poslovanja in vodja programa International Business na ljubljanski Ekonomski fakulteti z dolgoletnimi izkušnjami z različnih vodstvenih položajev.

dr. Marta Bon

KOORDINATORKA

Nekdanja rokometašica, dolgoletna rokometna trenerka, profesorica na Fakulteti za šport in predsednica Komisije za enakost spolov pri OKS-ZŠZ.

Scroll to Top