favicon-ehf

ČLOVEKU IN NARAVI PRIJAZNA KOZMETIKA

Brez plastike in odpadne embalaže. Tako se glasi zaveza mariborskega podjetja 123zero, ki ponuja vrhunske izdelke za nego telesa, ki so telesu prijazni in imajo minimalen okoljski odtis. Njihovi izdelki za nego las, telesa in rok so narejeni na suhi osnovi, ki se ob stiku z vodo transformirajo v svilnato nežno pasto.

Narejeni so brez plastične embalaže, mikroplastike in vode. Zapakirani so v biorazgradljivem ovitku iz papirja, ki je opremljen s kompostabilnim tiskom. Vsi izdelki 123zero so narejeni iz 100 % naravnih sestavin, so veganski in niso testirani na živalih.

Podjetje 123zero pomaga večjim in manjšim nastanitvenim kapacitetam kot tudi posameznikom na njihovi trajnostni poti, pri čemer izpostavlja svoje dolgoletne izkušnje na področju izdelave kozmetičnih izdelkov in sodelovanje z znanstvenimi inštitucijami, tako doma kot na tujem (Univerza v Delftu, Kemijski inštitut v Ljubljani).

V skladu s trajnostjo strategijo organizacije dogodka Women’s EHF Euro 2022, bomo s pomočjo partnerja 123Zero, v uradnih hotelih obstoječo kozmetiko nadomestili s takšno, ki je naravi bolj prijazna. Sodelovanje s podjetjem 123zero pomeni uresničevanje ciljev organizacije trajnostnega športnega dogodka in spoštovanje naše trajnostne zaveze.

Scroll to Top