favicon-ehf

IZLOŽBA V NAMI POSVEČENA EVROPSKEMU PRVENSTVU

Ljubljana v dvorani Stožice med 4. in 20. novembrom 2022 gosti evropsko rokometno prvenstvo za ženske, Women’s EHF EURO 2022, največji športni dogodek v Sloveniji v letu 2022. Ob športnem spektaklu velik poudarek namenjamo tudi opolnomočenju in enakopravnosti žensk ter promociji njihove vloge v naši družbi.

Zato nas v Mestni občini Ljubljana in Rokometni zvezi Slovenije veseli, da so se s posebno izložbo naši kampanji pridružili tudi v ljubljanski Nami, ki že desetletja kroji podobo mestnega središča. Nama svoje kupce razvaja s prestižnimi imeni vrhunske in naravne kozmetike, s priznanimi modnimi znamkami oblačil, obutve in dodatkov, z največjo izbiro spodnjega perila, z rajem za najmlajše, neskončno izbiro dodatkov za dom, delikateso in s sladolednim barom.

Mateja Erman, direktorica družbe Nama IN d.o.o.: “Veleblagovnica Nama zaradi svoje izjemne lege v središču prestolnice že vse od njenega odprtja soustvarja prepoznaven družbeni prostor obenem pa privablja tudi najbolj zahtevno in modno ozaveščeno množico. Gre za lokacijo, ki ne diha le z modo, temveč je odraz dogajanja v Ljubljani. Pri temah, kot so opolnomočenje žensk, enakopravnost, izjemni športni in kulturni dogodki, smo vedno z veseljem del zgodbe. Počaščeni smo, da sta nas Rokometna zveza Slovenije in Mestna občina Ljubljana povabili k sodelovanju. S ponosom podpiramo in spremljamo naše rokometašice. Srečno, punce!”

Scroll to Top