favicon-ehf

Postani prostovoljec na Women's EHF EURO 2022!

Rokometna zveza Slovenije vabi k sodelovanju vse rokometne in športne navdušence ter tiste, ki bi želeli od blizu sodelovati na največjem ženskem športnem dogodku v zgodovini Slovenije. Prvenstvo, ki ga bosta v Sloveniji med 4. in 20. novembrom gostila Ljubljana in Celje, bo edinstvena priložnost za pridobivanje izkušenj ter, med drugim tudi, za postavljanje novih standardov na področju trajnostnega razvoja.

Od blizu boste lahko spoznali organizacijo mednarodnega tekmovanja in vse naloge znotraj le-tega. Vas zanima, kaj vse je potrebno za organizacijo tekme? Želite tekmo doživeti z roba igrišča? Bi radi bili del promocije tekmovanja? Pomagali pri uradnem protokolu tekme?

Prostovoljci pomagajo na številnih organizacijskih področjih. Poleg nepozabne izkušnje, novih poznanstev, piljenja znanja, ki ga imate na katerem od področij, na katerih vas potrebujemo ter potrdila o opravljenem delu, vam obljubljamo enkratno priložnost, da od blizu doživite dogodek, kakšnega v Sloveniji še ni bilo!

Usposobili vas bomo za delo na izbranem področju, vas oblekli in nikoli pustili lačnega. Svojo pot kot prostovoljci na Women’s EHF EURO 2022 lahko začeli s prijavo na obrazcu, ki ga bomo odprli v prihajajočih mesecih.

Na voljo bodo številna delovna področja, zato se bo za vsakogar našlo nekaj, kar ga bo veselilo. 

DOBRODOŠLI V EKIPI WOMEN’S EHF EURO 2022!!!

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Scroll to Top