favicon-ehf

REPREZENTANTKE RAZVESELILE UČENCE IN UČENKE LJUBLJANSKIH OSNOVNIH ŠOL

Rokometašice, ki bodo čez manj kot deset dni začele svoje boje na 15. evropskem rokometnem prvenstvu za ženske, se že potijo na zadnjih reprezentančnih treningih. Slovenke so si pred sklepnim pripravljalnim dejanjem vzele nekaj časa tudi za najmlajše ljubitelje rokometa in jih povabile, da jih podprejo v celjskemu Zlatorogu.

Slovenska izbrana vrsta se zaveda, da bo letošnjo prvenstvo stare celine zanjo prav posebno. Odigrala ga bo namreč na domačem parketu. In ker si naše reprezentantke želijo, da bi v prvem delu Women’s EHF Euro 2022 na tribunah dvorane Zlatorog videle veliko število navijačev vseh starosti, so si pred zadnjimi reprezentančnimi pripravami vzele nekaj časa za najmlajše.

Ema AbinaValentina KlemenčičBarbara LazovićNataša LjepojaTjaša StankoAlja Varagić in Maja Svetik so na čelu z ambasadorko Dejo Ivanović razveselile ljubljanske osnovnošolke in osnovnošolke. Obiskale so OŠ Maksa Pečarja, OŠ Zalog, OŠ Mirana Jarca, OŠ Oskarja Kovačiča, OŠ Poljane, OŠ Nove Fužine, OŠ Zadobrova in OŠ Nove Jarše, se družile z učenkami in učenci, odgovorile na nekaj zanimivih vprašanj in jih povabile, da se jim med 4. in 8. novembrom pridružijo v Celju in jih podprejo s tribun dvorane Zlatorog. Na koncu druženja pa ni manjkalo niti nekaj spominskih fotografij in podeljenih avtogramov.

Scroll to Top