favicon-ehf
Senidah, posebna ambasadorka in avtorica uradne himne prvenstva

SENIDAH, AMBASADORKA IN AVTORICA URADNE HIMNE PRVENSTVA

Slovenski pevki Senidah je pripadla čast, da bo ustvarila uradno himno evropskega prvenstva v rokometu za ženske 2022. Slišati jo bo mogoče še pred poletjem.

Posebna ambasadorka največjega mednarodnega ženskega športnega dogodka v naši državi je izjemna ženska. Gre za umetnico, borko za ženske pravice, izjemno pevko ter artistko, katere videe si je na sodobnih platformah ogledala že prek milijarda ljudi.

Slovenski pevki tudi področje Severne Makedonije in Črne gore ni tuje. Vse države gostiteljice prvenstva bo povezala z uradno himno tekmovanja. Za zdaj je razkrila, da jo bo zapela v angleščini, pesem pa bo nosila naslov Play with Herat.

Senidah, posebna ambasadorka Eura 2022, pevka in avtorica himne prvenstva: »To ambasadorstvo mi je res v čast. Tudi zato, ker je res že čas, da ženske ušpičimo nekaj velikega. Rokomet je odlična priložnost za to. Pripravila bom himno prvenstva, tako da bomo tudi z glasbo prenesli sporočilo o opolnomočenju žensk v naši družbi. Skladba Play with Heart bo v angleščini, bo navijaško obarvano, slišali pa jo bomo še pred poletjem. Komaj čakam!«

Scroll to Top