favicon-ehf

VELIKA ŠPORTNO-POSLOVNA KONFERENCA PRED VELIKIM ŠPORTNIM SPEKTAKLOM

Največje žensko športno tekmovanje v zgodovini samostojne Slovenije s seboj prinaša številne druge dogodke. Eden izmed teh bo tudi velika športno-poslovna konferenca Poslovne priložnosti v Sloveniji, ki se bo v prestolnici potekala tik pred začetkom evropskega rokometnega prvenstva za ženske.

Prestižna mednarodna športna tekmovanja imajo velik potencial za povezovanje, nove poslovne priložnosti in predstavljajo možnosti za spoznavanje novih mednarodnih tržišč. Pred začetkom največjega spektakla v ženskih športih v zgodovini Slovenije Women’s EHF Euro 2022 bo tako Javna agencija SPIRIT Slovenija organizirala športno-poslovno konferenco: Poslovne priložnosti v Sloveniji. Od 2. do 4. novembra 2022 bo potekala v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Konference se bo udeležil tudi gospod Lars Lidskov, podjetnik, mestni svetnik občine Roskilde na Danskem ter član regionalnega Sveta Regije Zealand. Gospod Lindskov v mestnem svetu vodi odbor za gospodarstvo, kot zelo aktiven politik bistveno prispeva k oblikovanju gospodarske politike na Danskem. Poleg njega se bo konference udeležil še častni konzul Slovenije na Danskem gospod Carsten Philipsen, ki deluje na področju gospodarskega sodelovanja.

Scroll to Top