favicon-ehf

ZA ”ZELENE” AVTOBUSNE PREVOZE V ČASU PRVENSTVA SKRBI NOMAGO

Organizatorji letošnjega evropskega rokometnega prvenstva za ženske tekmovanje želijo prehoditi s trajnostnimi koraki. Pa ne samo prehoditi, tudi prevoziti. Izbira uradnega prevoznika, ki na tej poti lahko doseže vse zastavljene cilje, zato ni bila naključna. Podjetje Nomago bo z 12 avtobusi, od tega tremi hibridnimi in dvema električnima poskrbelo, da bo pot prijazna tako reprezentantkam in ostalim vpletenim kot tudi okolju.

»V Nomagu smo izjemno veseli, da smo ponovno partner enega največjih športnih prvenstev na naših tleh. Le-to ima poudarek na trajnosti. Svojo vlogo bomo opravili odgovorno. Znova bomo naredili vse, da bodo uporabniki naših storitev zadovoljni,« pove Aleš Mesec, izvršni direktor za komercialo in operativo v podjetju Nomago. Prepričan je, da bodo z izkušeno in predano ekipo svojih voznikov in koordinatorjev poskrbeli za nemotene prevoze rokometnih reprezentanc in ostalih vpletenih v Women’s EHF Euro 2022.

Načrtovanih 15 tisoč kilometrov bodo skupaj z ostalimi partnerji in prostovoljci v času tekmovanja premagali s približno 40 vozili. 25 bo električnih, trije avtobusi bodo hibridni, dva električna, ostala vozila pa bodo razreda EURO6.

Viziji podjetja bodo tako v Nomagu sledili tudi v času prvenstva. Zagotovili bodo varne in učinkovite prevoze, pri tem pa pustili minimalen vpliv na okolje.

Scroll to Top