favicon-ehf

ZAKAJ OBISKATI WOMEN’S EHF EURO 2022?

Ljubitelji rokometa že nestrpno pričakujemo november, ko bo Slovenija skupaj s Severno Makedonijo in Črno goro gostila evropsko prvenstvo za rokometašice. Največji ženski športni dogodek v zgodovini naše države bo zagotovo privabilo številne športne navdušence, v prihodnjih mesecih pa vam bodo ambasadorke bližajočega tekmovanja razkrile, zakaj si morate svojo vstopnico zagotoviti tudi vi!

Zakaj obiskati Women's EHF Euro 2022?

"Enostavno si ne morem zamisliti ne biti del zgodbe o ljubezni. Govorimo o Sloveniji, ki v svojem imenu nosi besedo love, to je ljubezen."

Tanja Subotić Levanič

"V prvi vrsti zaradi spoštovanja do športa, športnic, žensk in ekipe, ki bo dala zagotovo vse od sebe za dober rezultat. Pa tudi zaradi lastnega užitka, sprostitve, druženja in lepih trenutkov, ki jih doživljamo ob zmagi."

Tjaša Ficko

"Slovenska reprezentanca se pripravlja na nove izzive, hkrati pa skuša delovati in deluje kot ekipa. Ekipa z nacionalnim nabojem. Mislim, da bomo to najbolj začutili na samem prvenstvu."

Maja Zalaznik

"Naša reprezentanca veliko obeta. Tudi če bi ji na kakšni tekmi rezultatsko spodletelo, si zasluži, da jo Slovenci podpremo."

Deja Ivanović
Scroll to Top